top of page

Ensimmäinen bloggaus badiuunista ulos

En ole ja tuskin tulen koskaan olemaankaan maailman parhaimman fysiikan omaava maailmanmenestykseen nouseva bodari, vaikka sellaisesta pienenä haaveilinkin. Päiväunistani lapsuudessa herättyäni, olen tehnyt paljon jumppaa, voimajumppaa ja voimailua. Enimmäkseen liikkumiseni fokukseni ei ole ollut muodossa, vaan hauskanpidossa, yleiskunnossa ja voimassa, mutta ihan rehellisyyden nimissä: onhan sitä body pumppia tullut touhottetua peilin edessä, minunkin.

Wpc:n maailmancupin takahuoneessa six packia vilauttamassa

Voimailijana kuitenkin naurattaa joka kerta kun joku erehtyy luulemaan minua bodariksi. Ei sen takia, että kokisin bodauksen naurettavaksi, vaan sen takia että kyllähän minun kroppani näyttäisi hyvin erilaiselta jos satsaisin kaiken aikani massan ja muodon eikä voiman ja liikkuvuuden luomiseen. Ja kyllähän miun raudanrenkomistausta lapsuuessa ja teini-iässä on bodauksessa kunnes ensin löysin yleisurheilun ja sittemmin voimailun eri lajeineen.

badipullistelua

Tällä hetkellä minulla on vuoden 2017 voimakilpailut suurella kysymysmerkillä, sillä vas. olkajänne on tulehtunut, kipeytin kaatuessani jalkojani vanhojen vaivojen lisäksi ja nyt kun minun pitäisi treenata maaliskuun Sm-kisoja varten, lepään kotona kuumeessa, jossa olen riutunut jo viimeperjantaista asti. Eli ei tässä missään huippukunnossa voimatasojen puolesta olla. Lihasmassaa taasen on ja yleiskunnon, saatika muodon tekoa tulehdus, vammat eikä fibromyalgiakaan estä.

Viimeviikkojen perus-/yleiskuntokauden ja jopa kisakaudenkin treenit ovat minulla erinäisistä pysyvistä ja väliaikaisista syistä olleet tavalliseen voimailuun nähden vallan lähellä voimabodausta ja old school -bodausta. Pähkäilin sitten, että kun voimailu on ollut muutenkin puolittaista ja lähentynyt bodaustreeniä, niin bodataan sitten rehellisesti!

Voimailua en jätä, mutta kisaan vain ne kisat mihin todella pystyn, vaikka seuraavat liiton voimakisat olisivat vasta kesä-syyskuussa taikka vaikka joulukuussa. Paikkojen toipuminen voimanostokisoihin ottaa aikansa, mutta koska haluan treenata tosissani, treenaan sitten tosissani bodaustyyliin. Naurakaa vain, niin nauran minäkin, mutta sen minkä teen, teen tosissani ja suoraan sydämestäni!

Featued Posts 
Recent Posts 
Find Me On
  • Facebook Long Shadow
  • Twitter Long Shadow
  • YouTube Long Shadow
  • Instagram Long Shadow
Other Favotite PR Blogs
Serach By Tags
No tags yet.
bottom of page