top of page

Badilaiffia omassa elämässä ja sarjakuvissa

Viime viikon lauantaina olin kipeänä reissussa (en halunnut oharoida kun reissua oli järkätty niin pitkään) sekä urheilijana että muusikkona. Muusikkona soitin rumpuja taustalaulaen ja kitaraa laulaen. Urheilijana maistatin Skipin ja Gorilla Wearin tiimiläisenä Skip Nutritionin tuotteita Gorilla Wearin vaatteisiin ja kenkiin sonnustautuneena ja möin halukkaille Natural Woima & Wellnessin tuotteita.

Kuvassa menneillään maistatus Timo "Pode" Poutiaiselle, joka on junior bodybuilding 2004 -kultamitalisti

Ja kyllä se keikan soittaminen kipeänä kävi ihan urheilusta, mutta onneksi Uusi Laineessa homma on hauskaa silloinkin, kun se on rankkaa.

Lisäksi Badilaiffia -blogiin liittyy se, että Uusi Laine -yhtyeen aikana esitin pienimuotoisen body burlesque -performanssin tuoden esille treenattua vartaloani ;-)

Varsinainen bodyburleskiperformanssi katsottavissa suoraan tästä.

Eihän se varmaan maailman mahtavin näky ollut, mutta sopi saumattomasti asiayhteyteen ja onhan se hauska nähdä että voimapainotteisella treenillä on yllättävän hyvännäköistä lihaa 177 cm varteeni tarttunut. Ja lihasmassaakin myös.

Bodari-Poden ottama kuva minusta ja shortsisarjalaisbodari Pekka "Pekkis" Tyrynlahdesta

Keikalle saapui varta vasten Podea ja minua moikkaamaan Pekkis Tyrynlahti, joka tunnetaan shortsisarjalaisbodarina, mainoskasvona ja pikkurooleista mm. Salatuissa Elämissä. Pekka halusi samaan kuvaan. Valitettavasti kuva on sumea, mutta parempihan sekin on kuin ei mitään.

Massamään julkaistuna Sarjari #98ssa ja vieressään minä; hahmon luoja

Kuin kruunuksi massojeni lavalla näyttämiselle, bodaustreeneihin kevääksi ja kesäksi siirtymisen päättämiselle, Badilaiffia blogin aloittamiselle ja muulle badilaiffille, ilmestyi juuri parahiksi Massamään -sarjakuvani Sarjarin sivuilla.

Lopuksi julkaisen blogissani mainion otoksen lavapullistelustani, olkaa hyvä!

Ou mään, on siinä massaa ;-)

Featued Posts 
Recent Posts 
Find Me On
  • Facebook Long Shadow
  • Twitter Long Shadow
  • YouTube Long Shadow
  • Instagram Long Shadow
Other Favotite PR Blogs
Serach By Tags
No tags yet.
bottom of page