top of page

Uusi bodybuilding -liitto on syntynyt


Eestissä on eilen illalla perustettu Tallinnassa uusi bodybuilding -liitto ja liitto näyttää nimineen, logoineen, kotisivuineen ja perustamiskuvineen erittäin hyvältä ja mielenkiintoiselta.

N. b. b. u. i. tulee sanoista natural body building union international eli nimestä alkaen meininki on asetettu kohdilleen, sillähän Kansainvälinen Luonnollisen Kehonrakennuksen Unioni kuulostaa todella mahtavalta.

N. b. b. u. i. Worldissä on mukana heti alusta asti suomalaisia alan konkareita, sillä Euroopan ja Suomen vastaavana on Tapani Valkonen. Eestissä vastaavana toimijana on Tiina Jylhä. Toiminnassa vahvasti mukana myös näemma Minna Paler.

Minna Paler tulee kunniavieraaksi Tampereella la 18.2.Yliopiston kampuskappelilla järjestettävään Hyvinvoinnin & Viihteen Fiilistelypäivä - tapahtumaan ja uskon että tuolloin pääsemme kuulemaan lisää myös N. b. b. u. i. Worldin toiminnasta.

Kuvassa N.B.B.U.I.n kisoista videota. N.B.B.U.I. Worldissä meno tietenkin kovenee! Odotan jo innolla mitä tuleman pitää. Kisakalenterin mukaan kisat Suomessakin. Mahtavaa! <3

l

Featued Posts 
Recent Posts 
Find Me On
  • Facebook Long Shadow
  • Twitter Long Shadow
  • YouTube Long Shadow
  • Instagram Long Shadow
Other Favotite PR Blogs
Serach By Tags
No tags yet.
bottom of page