top of page

Edellinen uutispostaukseni oli uutisankkamaisesti "hieman" liian suureellinen

Noloahan se on mutta mokasin huolella edellisessä tekstissäni, sillä Tallinnassa ei perustettu uutta liittoa, vaan kokouksessa päätettiin, että N. b. b. u. i. rantautuu nyt myös Suomeen. Toki historiallista ja hienoa, mutta tapahtuma oli "hieman" pienimuotoisempi kuin edellistä viestiä kirjoittaessani virheellisesti luulin. Luulo ei ole tiedon väärti ja nytpä siis oikaisen tässä virheeni. Anteeksi asianomaisille.

No, vaikka eri mittakaavassa kuljetaankin, on asia silti mainitsemisen arvoinen. Onhan Suomella nyt oma edustus kansainvälisessä N. b. b. u. i. organisaatiossa. Onnea Tapanille, Tiinalle ja Minnalle tämän mahdollistamisesta ja näin ollen taas kerran suomalaisen bodybuildinghistorian tekemisestä! Ja onnea N. b. b. u. i. organisaatiolle laajentamisesta Suomeen. Hienoa, että N. b. b. u. i. nyt myös Suomessa!

Uutena toimijana Suomessa N. b. b. u. i. on raikas tuulahdus, sillä ei Suomen kamaralla ole etenkään naisena suurtaa skaalaa liitoissa ja kisoissa. Tervetuloa Tapanin Suomeen tuomana N. b. b. u. i.: olet lämpimästi tervetullut, kaivattu liitto Suomeen!

Featued Posts 
Recent Posts 
Find Me On
  • Facebook Long Shadow
  • Twitter Long Shadow
  • YouTube Long Shadow
  • Instagram Long Shadow
Other Favotite PR Blogs
Serach By Tags
No tags yet.
bottom of page